Home // diari // 4 de juliol de 1934

4 de juliol de 1934

Dimecres:

En el Reich:

Sepp Dietrich va obtenir el rang de General de les SS per haver participat en la Nit dels Ganivets Llargs el 30 de juny de 1934. Dietrich va dirigir un grup d’assalt que va assassinar a l’Ernst Röhm i altres líders de les SA. També com a gratitud per haver participat en l’eliminació de les SA, en aquest cas per haver executat a en Röhm, Heinrich Himmler va nombrar a en Theodor Eicke inspector de tots els camps de concentració d’Alemanya. Els nazis estaven satisfets amb les accions de la Nit dels Ganivets Llargs i comptaven amb l’aval de la gran majoria del poble alemany. Segons uns informes, el poble donava suport a l’acció de la Nit dels Ganivets Llargs i consideraven que Röhm i els seus còmplices havien obtingut un càstig excessivament suau. La gran majoria havien mort.

A la Gran Bretanya:

El govern britànic va aprovar la llei de clearing per regular els préstecs d’Alemanya després de que el 25 de juny la Cambra de dels Comuns aprovés aquesta llei que estava en vigor des de l’1 de juliol.

A França:

A Passy va morir per culpa de la leucèmia la científica Marie Curie, guanyadora del Premin Nobel de Física el 1903.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: