Home // General // Benvinguts!

Benvinguts!

Benvinguts al meu bloc,

Aquest bloc intentarà resumir el dia a dia de la història del Tercer Reich alemany, des de la pujada al poder dels nazis, el 30 de gener de 1933, fins a la mort de l’Adolf Hitler el 30 d’abril de 1945. Evidentment el Tercer Reich acaba el 07 de maig de 1945, però he preferit acabar-ho amb la mort d’en Hitler perquè ell va ser l’artífex del Tercer Reich. El bloc per diverses qüestions comença pel final, o sigui pel 30 d’abril de 1945, i si el lector estar interessat en llegir-lo de cap a peus seguint una línia històrica hauria de començar pel final del bloc, o sigui pel 30 de gener de 1933 i anar avançant dia a dia. Evidentment quan el lector entra a la Segona Guerra Mundial veurà que el bloc va agafant més cos amb més informacions i més dades i es fa més extens per l’extensa informació que existeix en aquest tema i que he decidit aportar. Els continus enllaços del bloc dirigiran el lector a un altre bloc meu, el de biografiesdeltercerreich.blog.cat que serveix per aportar informació suplementària sobre el tema seleccionat que no es pot donar en aquella entrada per espai i per no fer la lectura pesada i confosa. A més d’aquests dos blocs, he escrit també una novel·la històric fictícia relacionada amb aquesta època històrica i que es titula Fritz Klein 1915 – ….

Tot aquest treball es un homenatge a en Josep Romeu Bisbe, el meu pare, la persona que més m’ha ajudat i que sempre recordaré amb amor i orgull. T’estimo pare ara i sempre.

Aquest bloc, amb tota la modèstia, també està dedicat a la Paquita Raurell Fajula. Sense ella res hagués sigut possible i només tinc paraules d’agraïment cap a la seva persona. Moltes gràcies, ara i sempre més.

Moltes gràcies.Posted in General

8 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php