Home // diari // 31 d’octubre de 1940

31 d’octubre de 1940

Dijous:

En el Reich:

A Alemanya:

Adolf Hitler va dinar amb Arthur Greiser i Martin Bormann a la Cancelleria del Reich. Greiser es va queixar de que el poble alemany mirava massa a l’oest enlloc de l’est i va afirmar que els espais que necessitava Alemanya per la seva expansió i assentament només podien obtenir-se a l’est. Hitler hi va estar d’acord.

En la Batalla d’Anglaterra:

Es va donar per acabada la Batalla d’Anglaterra entre la Luftwaffe i la RAF perquè va ser el primer dia que els dos bàndols no van perdre avions. En total els britànics varen perdre 900 avions mentre que els alemanys en varen perdre més de 1.700.

A la Gran Bretanya:

Winston Churchill els va dir en els seus comandants de més graduació que era inevitable que els alemanys tornessin a mirar cap al Caspi pel premi que suposava els jaciments petrolífers de Bakú. El Servei d’Informació britànic el va informar que l’Exèrcit alemany havia començat un ampli programa de motorització, que hi havia hagut un desplaçament constant de divisions alemanyes procedents de l’oest d’Europa cap a Polònia i que en aquell moment hi havia 70 divisions a l’est i al sud-est d’Europa.

A França:

El govern de Vichy va aprovar un estatut antisemita per Marroc. 

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: