Home // diari // 31 d’octubre de 1938

31 d’octubre de 1938

Hans Heinrich Lammers es va reunir amb Adolf Hitler en el Berghof, a Obersalzberg, per explicar-li que l’annexió dels Sudets implicava la reorganització administrativa d’aquesta regió, que incloïa la persecució administrativa de la població jueva, i que esperava que firmés una llei anomenada Llei de Reunificació  dels Sudets Alemanys amb el Reich Alemany. Després, Lammers li va explicar que el 29 d’octubre de 1938 havia rebut el sumari del procés de divorci de Hermann Esser i que no estava segur de quina seria la decisió del tribunal en aquest ja que Esser havia sigut infidel a la seva esposa i que ella no acceptava el divorci. El principi de culpabilitat no havia perdut completament la seva validesa amb la nova llei del 6 de juliol de 1938.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: