Home // diari // 29 d’abril de 1938

29 d’abril de 1938

Divendres:

En el Reich:

Hermann Göering va presidir una reunió ministerial on es va debatre l’exclusió definitiva dels jueus de la vida econòmica, amb l’objectiu de convertir les possessions jueves en valors que no tinguessin cap influència econòmica. Però a on els nazis mostraven la pitjor cara era a Àustria, on es cometien múltiples atacs físics i vexatoris contra els jueus. Per tal d’evitar que continuessin i que es donés la imatge de desordre, el govern va amenaçar en expulsar als dirigents de les SA que permetessin aquells atacs.


El govern alemany va fundar l’empresa Deutsche Erd-und Steinwerke GmbH, més coneguda com la DEST, una empresa subsidiària governada per les SS d’en Heinrich Himmler, que s’encarregaria d’explotar els presoners dels camps de concentració, primer a Flossenbürg i Mauthausen, com a mà d’obra per produir materials de construcció que fessin falta al Reich alemany.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: