Home // diari // 22 de maig de 1936

22 de maig de 1936

Divendres:

En el Reich:

Àngela Raubal, que el 18 de febrer de 1936 havia sigut obligada pel seu germanastre Adolf Hitler a abandonar la casa del Berghof, a Obersalzberg, per haver criticat a l’Eva Braun, no estava gens ressentida cap al seu germanastre, i va comunicar-li al secretari Rudolf Hess a través d’una carta enviada des de Dresden, que a finals de juny s’apuntaria a un viatge d’estudis del seu marit en el que passaria per Munic i Berchtesgaden, i que segurament esperava reunir-se amb en Hitler. A més, va afegir que des de que el seu germanastre havia estat a Dresden i que havien pogut parlar després de molt de temps li havia assegurat que algun dia vindria a prendre el cafè amb ells i que per aquell fet ella estaria molt feliç.


Heinrich Himmler va afirmar que quan un alumne de les SS abandonés la seva escola de cadets serviria durant deu mesos com a cap de secció de la reserva estratègica, després deu mesos més en la Direcció de Raça i Adoctrinament per assimilar els principals fonaments ideològics. A més a més, passaria deu mesos més en el Servei de Seguretat per familiaritzar-se amb l’enemic i deu mesos més en les SS ordinàries que li ensenyarien a comandar. Aquest projecte va ser un fracàs.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: