Home // diari // 29 de març de 1936

29 de març de 1936

Diumenge:

Les eleccions:

Els alemanys varen votar als parlamentaris del partit nazi que anirien al Reichstag, dissolt el 7 de març de 1936, i varen aprovar l’adhesió del territori de Renània al Reich. Els resultats que es varen fer públics varen donar les següents xifres:

Total de votants qualificats: 45.451.691

Total de vots emesos: 45.001.489 ( 99% )

Vots emesos en contra o nuls: 450.211

Vots emesos a favor de la llista nazi: 44.461.278 ( 98,8 % )

Tot i que el poble alemany aprovava l’acció del govern alemany, les xifres que expressen els resultats electorals revelen una unanimitat sospitosa. Adolf Hitler va examinar els primers escrutinis electorals al costat del ministre Joseph Goebbels.

En el Reich:

Les unitats de les SS que actuaven com a guardians dels camps de concentració i que estaven sota les ordres de l’alsacià Theodor Eicke varen ser rebatejades amb el nom d’Unitats de la Calavera, SS-Totenkopf-Verbände. Els seus efectius varen ser ascendits llavors a 3.500 homes.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: