Home // General // 23 de gener de 1935

23 de gener de 1935

Dimecres:

A Txecoslovàquia:

Tal i com li havia ordenat Reinhard Heydrich el 10 de gener, el Untersturmführer SS Alfred Naujocks va creuar la frontera amb Txecoslovàquia amb la seva amiga Edith Kaesbach en un Mercedes matrícula IP-482259 per destruir l’emissora de ràdio de l’Otto Strasser que dirigia l’antic director tècnic a Ràdio Stuttgart, Rudolf Formis. L’emissora, coneguda com l’emissora negra, llançava consignes contra el règim. Naujocks va descobrir que l’emissora s’amagava en el poblat de Dobris i més concretament en una habitació de l’hotel Zahori després de que un espia del SD ocupés amb la seva parella l’habitació número d’aquest hotel. Naujocks va telegrafiar a la direcció general del SD per anunciar-los que esperava instruccions i va esperar dos dies per actuar.

Posted in General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: