Home // General // 10 de gener de 1935

10 de gener de 1935

En el Reich:

Dijous:

El SD va saber qui hi havia darrere de l’emissora negra de l’exiliat Otto Strasser, que emetia consignes contra el règim. Es tractava de l’enginyer Rudolf Formis, un antic director tècnic a Ràdio Stuttgart. Reinhard Heydrich va fer cridar al Untersturmführer SS Alfred Naujocks per ordenar-li que portés Formis a Berlín i el va informar que aquest havia instal·lat l’emissora Strasser, tal i com era coneguda, en un punt situat a uns 20 o 30 quilòmetres de Praga pel sud-est. Naujocks va travessar la frontera amb Txecoslovàquia el 25 de gener amb la seva amiga Edith Kaesbach en un Mercedes matrícula IP-48250 i va trobar l’emissora en el poblat de Dobris, en un habitació de l’hotel Zahori. 

Posted in General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: