Home // diari // 1 d’octubre de 1934

1 d’octubre de 1934

Dilluns:

En el Reich:

Les noves Forces Aèries alemanyes varen arribar a la xifra de 240.000 homes dins de les seves files, violant clarament el Tractat de Versalles que no permetia tenia una quantitat tan elevada d’homes dins de les Forces Aèries.


Paul Lettow, ex oficial de la Reichswehr, va crear la primera acadèmia d’oficials de les SS a l’escola de Bad Toelz.

A Txecoslovàquia: 

En el Sudets, el monitor de gimnàstica Konrad Henlein, fill de pare alemany i mare txeca, va crear la Deutsche Heimatfront o Front Patriòtic. Henlein reclamava l’autonomia dels Sudets en el marc de l’Estat txecoslovac i proposava la constitució d’un Estat federal semblant al sistema dels cantons suïssos per donar a les minories ètniques una sensació d’independència sense perjudici de la unitat nacional.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: