Home // diari // 1 d’octubre de 1934

1 d’octubre de 1934

Dilluns:

En el Reich:

Les noves Forces Aèries alemanyes varen arribar a la xifra de 240.000 homes dins de les seves files, violant clarament el Tractat de Versalles que no permetia tenia una quantitat tan elevada d’homes dins de les Forces Aèries.

A Txecoslovàquia: 

En el Sudets, el monitor de gimnàstica Konrad Henlein, fill de pare alemany i mare txeca, va crear la Deutsche Heimatfront o Front Patriòtic. Henlein reclamava l’autonomia dels Sudets en el marc de l’Estat txecoslovac i proposava la constitució d’un Estat federal semblant al sistema dels cantons suïssos per donar a les minories ètniques una sensació d’independència sense perjudici de la unitat nacional.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: