Home // diari // 24 de setembre de 1934

24 de setembre de 1934

Dilluns:

En el Reich:

El ministre d’Economia, Hjalmar Schacht, va publicar el Nou pla, un detallat programa destinat a controlar les exportacions i importacions d’Alemanya, així com el flux de divises i de capital que entrava i sortia del país.


Werner von Blomberg va publicar un decret on decretava que la Leibstandarte Adolf Hitler continuaria sent un òrgan de les SS i, per tant, del NSDAP, i que només en cas de guerra la Reichswehr la prepararia per l’acció miliar i que només seria ella qui decidiria, a més, el dia de la mobilització en funcions de les circumstàncies polítiques internes i la capacitació militar adquirida. A més, el ministre va deixar clar en el decret que per aquelles missions de política interior que l’Adolf Hitler manés a les SS, la Leibstandarte formaria una reserva estratègica armada. 

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: