Home // diari // 16 de juliol de 1934

16 de juliol de 1934

Dilluns:

En el Reich:

Wilhelm Frick, que veia que perdia poder en el control de la policia amb la irrupció de la Gestapo, va enviar una circular a tots els governadors civils que deia que el caràcter autònom de la Gestapo era tant sols una mesura transitòria que es feia necessària després de la tensa situació política creada per l’Ernst Röhm. Frick demanava la més estricta col·laboració entre la Gestapo i el Cos administratiu, així com informació periòdica de les autoritats policials als governadors civils.


Els conjurats per fer caure el govern austríac dirigit pel canceller Engelbert Dollfuss es varen reunir en el domicili d’en Theodor Habicht, a Kunigundenstrasse 60 de Munic, per fixar la data de l’alçament. 25 de juliol serà la data senyalada.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: