Home // diari // 15 de juliol de 1934

15 de juliol de 1934

Diumenge:

En el Reich:

En la zona campestre situada al nord de Berlín es varen fer unes maniobres militars per part de la Reichswehr. L’agregat militar francès, present a les maniobres, va quedar impressionat, ja que va veure com aquell Exèrcit sabia convertit en una gran força.


A Gunzenhausen, el SA Kurt Bär, que havia protagonitzat un greu incident en una taverna jueva el 15 de març, va tornar a la taverna amb dos companys seus i va entrar dins cridant Mans enlaire!. En seguit va disparar contra el propietari Simon Strauss, que va morir, i el fill Julius, que va quedar greument ferit. La policia va detenir a en Bär i el varen dur a la comissaria local. Des de la seva finestra de la cel·la, Bär va poder escoltar a una multitud que s’havia concentrat per donar-li suport i ell va cridar per tal de que el sentissin:

He matat a dos jueus. Podeu estar orgullosos, he defensat l’honor dels meus camarades de les SA.

A l’octubre Bär va ser condemnat a deu anys de presó, tot i que només en va passar quatre. Julius Streicher, que va demanar que tractessin a en Bär amb severitat, va afirmar:

Per suposat que està malament que es matés a aquest jueu; per suposat, tot i això, cada mort d’un jueu em suposa una alegria.  

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: