Home // General // 1 de juny de 1934

1 de juny de 1934

Divendres:

En el Reich:

En el camp de concentració de Dachau, el Oberführer Theodor Eicke va rebre ordres d’en Reinhard Heydrich perquè llancés als seus homes de les SS a una acció ràpida contra les SA de Munic, Lechfeld i Bad Wiessee. Ràpidament, Eicke va dissenyar un pla per sorprendre als guàrdies de les SA. També a Munic les seccions de les SS varen rebre les consignes del cap del SD i es varen preparar per l’operació. Només faltava el dia de l’operació.


Davant de l’antisemitisme del govern,la família jueva del fundador del diari Frankfurter Zeitung, considerat de tendència liberal i que ja havia sigut atacat per les SA l’11 de març de 1933, Leopold Sonnemann, va vendre les seves accions a l’empresa química I.G. Farben, que va passar a controlar el 98% de l’empresa mare del diari. El nom de Leopold Sonnemann va seguir a la capçalera del diari fins l’any 1938 quan el govern alemany ho va demanar.

Posted in General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: