Home // diari // 19 d’octubre de 1933

19 d’octubre de 1933

Dijous:

En el Reich;

El Völkischer Beobachter va informar d’un congrés del NSDAP on s’havia parlat del plebiscit del 12 de novembre. Els nazis s’agafaven aquell referèndum com una gran obra per reconciliar la societat alemanya i es demanava en el poble que aprovés la decisió del govern alemany del 14 d’octubre de sortir de la Societat de Nacions.

A la Gran Bretanya:

El Daily Mail va publicar l’entrevista del dia anterior entre l’Adolf Hitler i el corresponsal del diari Ward Price. En l’entrevista, Hitler va dir que la joventut alemanya constituïa l’esperança pel futur i va voler deixar clar que no els educaven pensant només en la seva utilitat en el camp de batalla.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: