Home // diari // 4 d’abril de 1933

4 d’abril de 1933

Dimarts:

En el Reich:

Adolf Hitler va tornar a Berlín després de passar des del 26 de març de 1933 uns dies de vacances a Obersalzberg en el seu domicili muntanyenc, el Berghof.


El gabinet del Reich va aprovar una disposició per la creació d’un Consell de Defensa del Reich amb la missió secretar de mobilitzar el país per la guerra i el ministre Werner von Blomberg es va convertir en membre del nou Consell. El gabinet també va castigar amb la mort els delictes de sabotatge.


Mica en mica, Alemanya expulsava els jueus de la vida pública i aquell dia l’Associació Alemanya de Boxa va excloure els boxejadors jueus. Otto Klemperer es va veure obligat a abandonar Alemanya després de que a principis de març es veiés obligat a retirar la producció de l’òpera de Wagner Tannhäuser.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: