Home // diari // 31 d’octubre de 1944

31 d’octubre de 1944

Dimarts:

En el Reich:

La RAF va bombardejar el quarter general de la Gestapo a la Universitat d’Aarhus, a Dinamarca.

En el front oriental:

En el Bàltic, el 1º Front Bàltic soviètic va aïllar a les restes del Grup d’Exèrcits del Nord a la península de Curlàndia.

En el front occidental:

El SHAEF va tenir coneixement de l’ordre de Hermann Göering de que el re-equipament de tots els caces per convertir-los en caça-bombarders en menys de 24 hores. Ningú va fer cas a aquella informació i no varen pensar que els alemanys s’estaven preparant per una ofensiva, la futura ofensiva de les Ardenes.

A la Unió Soviètica:

El diari St. Petersburg Times va donar ressò de les declaracions de feia més d’un any davant un petit auditori a l’Acadèmia Naval alemanya a Dinamarca del comandant Werner Bender, mort el 4 d’octubre de 1943, respecte a la possibilitat de que Adolf Hitler pogués escapar en un submarí. Bender havia assegurat que la Kriegsmarine organitzaria la fuga de Hitler en submarí quan arribés la derrota final.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: