Home // diari // 3 de febrer de 1944

3 de febrer de 1944

Dijous:

En el Reich:

La USAAF va llançar un nou atac contra les bases navals alemanyes de Wilhelmshaven i Endem, on 671 bombarders B-17 varen intentar destruir les drassanes on es produïen i reparaven els submarins. Els nord-americans varen perdre 3 avions i 47 més varen ser danyats de diversa consideració.

En el front oriental:

En el sector sud, com la nit anterior, els soldats soviètics varen continuar avançant cap al riu Olchanka mentre els soldats alemanys s’estaven retirant. Les forces soviètiques ja s’havien restablert unes amb les altres i havien atrapat als cossos 11º i 42º en la bossa de Cerkassy. A més, havien agafat el control del nus ferroviari de Zdolbunov, tancant el doble anell al voltant de la bossa de Korsu.

A Itàlia:

A Montecassino, les tropes aliades varen arribar a prop de l’abadia. Però a Anzio els alemanys varen iniciar un contraatac.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: