Home // diari // 20 de setembre de 1942

20 de setembre de 1942

En el Reich:

El ministre d’Armament, l’Albert Speer, va explicar-li a l’Adolf Hitler que no podrien guanyar la guerra si es paralitzaven les indústries de tancs Friedrichshafen, a Alemanya, i la producció de peces d’armament de les indústries de Schweinfurt, també a Alemanya, per culpa d’algun atac aeri dels Aliats. En Hitler va estar d’acord amb Speer i va decidir augmentar els canons antiaeris que protegien aquestes dues ciutats.

Aquell dia, en Karl Döenitz va contestar al comandant Schacht, que havia enfonsat el vaixell britànic Lacònia i havia rescatat als nàufrags britànics, polonesos i els presoners italians, per dir-li que s’havia equivocat en rescatar-los i que només estava justificat salvar sls italians.

A França, un grup de francesos contraris a l’ocupació nazi varen atemptar contra interessos alemanys en el cinema Rex i en l’estació de metro Marbeuf.

En el front oriental:

A Stalingrad va arribar-hi el franctirador soviètic Vasili Zaitzev amb la 284ª Divisió.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: