Home // diari // 19 d’abril de 1942

19 d’abril de 1942

Joseph Goebbels va rebre un informe secret que anunciava que l’exèrcit soviètic atacaria al cap de quatre dies en la part nord del sector Central del front oriental. Tot i la mala notícia, Goebbels es va alegrar que el OKH hagués realitzat preparatius per combatre la plaga de mosquits i larves durant l’estiu.

A la tarda, en el Saló Filarmònic de Berlín es va celebrar el 53 aniversari d’Adolf Hitler, que era l’endemà, amb la interpretació d’una suite en re major de Bach. La majoria dels convidats eren membres del Estat, del Partit o de la Wehrmacht. La resta del saló només estava reservat pels soldats, els ferits i els obrers de la producció de guerra. Seguidament, Goebbels, que tenia una èczema, va pronunciar un discurs on va elogiar la figura de Hitler. A la nit, Hermann Göering també va fer un discurs on va lloar a Hitler.

A Itàlia, el govern italià va excloure a través d’una norma els jueus del ram de l’espectacle.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: