Home // General // 29 d’abril de 1940

29 d’abril de 1940

Dilluns:

En el Reich:

Rudolf Höess va arribar al recent creat camp de concentració d’Auschwitz amb altres cinc homes de les SS. Després de calcular la mida del futur camp i la naturalesa dels càstigs i els durs treballs que s’imposarien als presoners polonesos, varen ordenar l’enviament de 30 delinqüents convictes alemanys des del camp de Sachsenhausen perquè actuessin com a caps, Kapos, dels nous barracons del camp.

A Noruega:

El comandant militar noruec, Ruge, que tenia les seves tropes combatent en una sèrie d’accions a la rereguarda del sud, va advertir al general britànic d’Andalsnes que, a menys que els noruecs poguessin esperar una altra intervenció aliada, recomanaria al govern noruec que comencés negociacions de pau amb els alemanys. En resposta, el general britànic va ser autoritzat pel Gabinet de Guerra de Londres a dir que, encara que les forces aliades del centre de Noruega, les del nord de Namsos serien reforçades per iniciar un contraatac des del sud.

Precisament, aquell dia les tropes alemanyes que havien sortit el dia 10 d’Oslo i Trondheim es varen unir.

Posted in General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: