Home // diari // 28 de desembre de 1939

28 de desembre de 1939

Dijous:

En el Reich:

A Obersalzberg, Adolf Hitler va rebre una carta des de Suïssa de l’industrial Fritz Thyssen on aquest li criticava el pacte que havia arribat amb els russos, el Pacte Mólotov-Ribbentrop, i es va queixar de que Joseph Goebbels comparés els alemanys amb els comunistes russos com si fossin iguals. Thyssen li va recordar en la carta que ell en el Mein Kampf havia escrit que els comunistes russos eren uns criminals comuns tacats de sang.

En els Estats Units:

El Comitè Dies va recomanar l’expulsió dels Estats Units del corresponsal alemany del diari Berliner Morgenpost, Colin Ross, perquè el consideraven un espia alemany.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: