Home // diari // 18 de desembre de 1939

18 de desembre de 1939

Dilluns:

En el Reich:

Vidkun Quisling es va tornar a reunir amb l’Adolf Hitler, persuadit per l’Alfred Rosenberg i l’almirall Erich Raeder perquè anés a la cita. Durant l’entrevista, el líder alemany va recalcar repetidament que l’actitud més preferible per part de Noruega, així com de tot Escandinàvia, seria la d’una completa neutralitat. El dictador li va prometre a en Quisling ajuda financera per donar suport al seu moviment.


Hitler va felicitar a través d’un telegrama al dictador Iosif Stalin.  

En els Estats Units:

La revista nord-americana Time va informar en la seva edició, basant-se en fonts fiables d’Alemanya i referint-se a un article publicat dos dies abans en el Saturday Evening Post, que una noia bavaresa anomenada Eva Helen Braun s’havia mudat els últims dies d’agost a la residència oficial de l’Adolf Hitler a Berlín, a la Nova Cancelleria del Reich. La revista també oferia detalls biogràfics que indicaven que la vida privada d’en Hitler no era un secret en tots els cercles de la capital i que el rumors també havien arribat als corresponsals nord-americans.

En la guerra finlandesa:

Els principals atacs soviètics varen continuar al voltant de la Línia Mannerheim i varen renovar els bombardejos contra Helsinki i les bateries costeres.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: