Home // diari // 24 de gener de 1939

24 de gener de 1939

Dimarts:

En el Reich:

Basant-se en el model que havia funcionar eficaçment a Viena, Hermann Göering va constituir l’Oficina Central del Reich per l’Emigració Jueva a Berlín sota la supervisió d’en Reinhard HeydrichHermann Göering va ordenar a en Heydrich que prengués les mesures necessàries per l’organització i el finançament de l’oficina amb l’objectiu de resoldre el problema jueu a les zones d’influència alemanya en forma d’emigració i d’evacuació més favorables possibles. Després, Göering va escriure una carta dirigida al ministre Wilhelm Frick per informar-lo de la creació de l’Oficina Central del Reich per Emigració, i li va afegir que Heydrich tenia el poder per resoldre la qüestió jueva mitjançant l’emigració i l’evacuació de la manera que fos més favorable segons les condicions del moment. Göering va transferir la responsabilitat de l’emigració jueva a l’Oficina el 30 de gener de 1939.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: