Home // diari // 30 de gener de 1939

30 de gener de 1939

Dilluns:

En el Reich:

L’Adolf Hitler va pronunciar un discurs en el Reichstag, a l’Òpera Kroll de Berlín, on va atacar i culpar de tots els mals a la comunitat jueva, i els va advertir de que estaven pagant la factura pels danys que havien ocasionat i va augurar que més tard l’haurien de pagar encara més. Llavors, el dictador va acusar de bel·licistes a la Gran Bretanya i als Estats Units, i va afirmar que no podrien influir a Alemanya per la solució de la qüestió jueva. Va afirmar que els banquers jueus portarien una nova guerra que provocaria la destrucció de la raça jueva. Literalment, va pronunciar aquestes paraules on parlava d’exterminar al poble jueu:

Si la comunitat financera jueva aconsegueix abocar el món a una guerra mundial, el resultat no serà la bolxevització de la terra i la victòria dels jueus, sinó que serà la destrucció de la raça jueva a Europa

Hitler també va mirar d’englobar en un mateix terme els jueus amb el comunisme per tal de que la gent relacionés una cosa amb l’altra per haver-hi un enemic global i únic.


Es va proposar ascendir a capita a l’Adolf Eichmann i també perquè dirigís tota l’emigració jueva dins l’Oficina d’Emigració Jueva. Aquell mateix dia, Hermann Göering, com a cap del Pla Quadriennal, va transferir la responsabilitat sobre l’emigració dels jueus a l’Oficina d’Emigració.

 

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: