Home // diari // 30 de novembre de 1938

30 de novembre de 1938

Emil Hacha va ser nombrat president de Txecoslovàquia en substitució d’Edvard Benes que havia dimitit el 5 d’octubre de 1938 després de la invasió alemanya en els Sudets.

A Romania, un destacament brutal Siguaranta estatal va treure de la presó a Codreanu i altres tretze dirigents de la Legió i els varen dur en uns camions. Els varen estrangular amb filferros, els varen disparar i els varen tirar a un forat amb calç d’una presó militar de les afores de Bucarest. Codreanu i els seus varen ser assassinats per la por del nou govern de que la Legió provoqués disturbis o un cop d’Estat.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: