Home // diari // 21 de novembre de 1938

21 de novembre de 1938

Dilluns:

En el Reich:

Adolf Hitler li va dir en el ministre d’Economia i Defensa sud-africà que, en cas d’una guerra, mataria als jueus. Aquell mateix dia, el govern va ordenar a tots els contribuents jueus pagar una cinquena part del valor de les seves propietats en quatre terminis fins al 15 d’agost de 1939.  La persecució dels jueus era un fet que es traduïa en la marxa de molts d’ells de fora del territori del Reich. En un informe sobre la marxa del departament de la Central per l’Emigració dels Jueus Austríacs, Adolf Eichmann presumia de que 350 jueus al dia estaven abandonant Àustria a través de la seva Oficina.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: