Home // diari // 17 de novembre de 1938

17 de novembre de 1938

Dijous:

En el Reich:

Walther Funk va pronunciar un discurs on va dir que l’Estat i l’economia constituïen una unitat i que havien de ser dirigits segons els mateixos principis. Funk va explicar que la millor demostració es trobava en l’evolució del problema jueu, i que no es podia eliminar als jueus de la vida de l’Estat i, en canvi, permetre’ls que continuessin vivint i treballant en l’economia.


El diari de les SS Das Schwarze Korps afirmava en un seu article d’aquell dia:

Els jueus sabran el que és bo com sigui, encara que sigui tan sols un d’ells, o els còmplices als que paguen o inflen d’odi, quan arribin a aixecar la seva mà assassina contra un alemany. No es farà responsable d’un alemany mort o ferit a un d’ells, sinó a tots ells. Això és el que han de saber els que no han atemptat a la nostra primera advertència moderada… Només regeix un dret, el nostre, la nostra defensa pròpia, i només nosaltres tenim que decidir en quina hora i de quina forma s’aplicarà.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: