Home // diari // 17 d’agost de 1938

17 d’agost de 1938

Dimecres:

En el Reich:

Adolf Hitler va firmar un decret en el qual va donar recolzament a la VT com a tropa regular per temps de guerra i de pau. Segons el decret, la VT es podria utilitzar per missions especials de política interna d’en Heinrich Himmler i per moviments tàctics en el marc de l’Exèrcit combatent.


El govern alemany va aprovar sota el decret Globke l’obligació dels jueus d’afegir a les dones Sara en el seu nom de pila i Israel en el dels homes. Sota pena de presó havien d’utilitzar aquests noms en tots els assumptes oficials a partir de l’1 de gener de 1939. Aquesta nova llei havia sigut dissenyada pel Ministeri de l’Interior per poder identificar més ràpid als jueus.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: