Home // diari // 1 de gener de 1939

1 de gener de 1939

Diumenge:

En el Reich:

Adolf Hitler va explicar en el missatge del nou any que el 1938 havia sigut el més ric en fets de la història alemanya. Després, Hitler va aprovar un programa per la construcció de nous vaixells de guerra. El programa preveia la construcció de sis cuirassats de 50.000 tones, a més del Bismarck i del Tirpitz, de vuit creuers lleugers de 20.000 tones, quatre portaavions de 20.000 tones, de gran quantitat de creuers lleuger i de 233 submarins.


La societat Ahnenerbe va rebre un nou reglament que ampliava les seves activitats a la investigació científica en general i, per aquest camí, va ser per on es va arribar a l’explotació dels presoners dels camps de concentració per l’experimentació.


El govern alemany va obligar a partir d’aquell dia als vaquers a entregar el subministraments de llet a uns dipòsits centrals per evitar que la gent evadís dels controls en compra de llet anant directament al productor.


Totes les institucions culturals jueves, també les poques editorials jueves que quedaven, varen ser fusionades en la centralitzada Lliga Jueva de la Cultura.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: