Home // diari // 22 de juny de 1938

22 de juny de 1938

Dimecres:

En el Reich:

Adolf Hitler va ordenar aturar part dels actes antisemites, que s’havien incrementat durant aquell any, sobretot després de l’Anschluss i de les proclames del ministre Joseph Goebbels, perquè, en part, aquesta campanya afectava a molts jueus estrangers detinguts a Berlín en un moment en que les relacions amb altres països estrangers estaven en un punt delicat per culpa de la crisi per Txecoslovàquia.


En el CarinhallHermann Göering es va tornar a reunir amb l’ambaixador britànic Neville Henderson. El ministre alemany estava obsessionat amb el problema de Txecoslovàquia i la necessitat d’arribar a un acord amb la Gran Bretanya. Els dos varen coincidir sobre el problema txec mentre recorrien els boscos de la zona en cotxe. Göering aquell dia va promulgar un decret sobre el Deure de Servir que permetia al president de l’Institut de Treball i Prestacions d’Atur del Reich assignar temporalment als treballadors a projectes concrets en que es necessitava mà d’obra. Aquell decret anava dirigit especialment a Àustria, que tenia un atur elevat. 100.000 treballadors austríacs varen anar a treballar a Alemanya en el següent any.

En els Estats Units:

Després del combat boxa del 19 de juny de 1936Max Schmeling es va tornar a enfrontar al boxejador afro-americà Joe Louis. Aquest cop Louis el va noquejar en el primer assalt i no es va deixar sorprendre com en l’últim combat. Com que la victòria d’en Louis ja es veia a venir, l’Adolf Hitler va ordenar tallar la retransmissió del combat que es donava per la ràdio.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: