Home // diari // 19 de juny de 1936

19 de juny de 1936

En el Reich:

La Gestapo va quedar vinculada formalment al Ministeri de l’Interior. D’aquesta manera, en Heinrich Himmler es va convertir en un verdader ministre de la policia i només podia rebre ordres de l’Adolf Hitler. El poder d’en Himmler va ser tant gran que fins i tot va participar en les reunions del gabinet del Reich quan es discutien qüestions de seguretat interior.

En els Estats Units:

A Nova York es va produir un combat de boxa entre en Max Schmeling i el campió afroamericà Joe Luis. Tothom esperava una victòria del nord-americà, però inesperadament va guanyar el boxejador alemany. Aquesta victòria va ser utilitzada per la propaganda alemanya perquè per ells era la prova de la superioritat de la raça nòrdica i en Joseph Goebbels en va fer una pel·lícula sota el títol: Max Schmeling Sieg, ein deutscher Sieg.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: