Home // General // 12 de juny de 1938

12 de juny de 1938

Diumenge:

En el Reich:

Després de que el dia anterior els hi diguessin que demolirien l’església de Sant Mateu de Munic, va tenir lloc a l’església protestant, juntament amb diversos membres de la Gestapo com espies, l’últim ofici religiós. Durant la seva prèdica, el bisbe de l’Església Evangèlica regional Hans Meiser va expressar:

Ningú pot imaginar-lo quan la notícia arribar a la nostra ciutat; la nostra església de Sant Mateu, l’església evangèlica més antiga de Munic, la mare de totes les nostres comunitats a la regió, la que encarna, com cap altra església, la història de tota la nostra comunitat a Munic des del seus propis començaments, aviat ja no existirà. Però així és.

Posted in General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: