Home // diari // 16 d’abril de 1938

16 d’abril de 1938

Dissabte:

En el Reich:

Un home de negocis de Munic que havia treballat com expert en diferents casos d’arianització va escriure una carta en termes molt durs a la Cambra de Comerç i Indústria local. En la carta començava dient que ell era un nacionalista, membre de les SA i admirador de l’Adolf Hitler, però, tot i això, afirmava que estava molt disgustat pel mètodes brutal i d’extorsió utilitzats contra els jueus. L’home deia que no podia quedar-se amb els braços creuats mentre veia la manera com molts homes de negocis aris intentaven apoderar-se de botigues i fàbriques jueves a preus ridículs.

A Europa:

Es va firmar un acord entre Itàlia i la Gran Bretanya pel Mediterrani.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: