Home // diari // 22 de gener de 1938

22 de gener de 1938

En el Karinhall, Hermann Göering va rebre un altra expedient, aquest enviat per l’Oficina investigadora de la Luftwaffe, on es podia llegir que l’esposa de Werner von Blomberg, Erna Gruhn, era una prostituta que sortia als carrers per aconseguir diners pel seu marit. Göering volia parlar d’immediat amb Adolf Hitler però com que des del dia anterior Hitler es trobava a Munich va decidir esperar que tornés a Berlín per explicar-li tot. Llavors, Göering va trucar a Reinhard Heydrich, que també havia sigut informat, i varen decidir reunir-se l’endemà per tractar el tema. A continuació, Göering es va reunir amb Heinich Wolf Graf Helldorf, el primer en rebre informacions sobre l’esposa del ministre alemany, i li va declarar que Von Blomberg ja havia sigut advertit que la seva novia tenia un passat, però que ni ell ni Hitler es podien imaginar que el passat d’aquella noia era tant fosc, i per això Hitler no s’havia oposat aquell casament. Göering li va prometre a Helldorf que dictaria les disposicions més convenients pel cas.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: