Home // diari // 23 de gener de 1938

23 de gener de 1938

Hermann Göering, Heinrich Himmler i Reinhard Heydrich es varen reunir a l’oficina del Ministeri del Aire per parlar sobre les informacions que sortien de l’esposa de Werner von Blomberg, Erna Gruhn, sobre si era una prostituta. Göering els va entregar els informes que explicaven que Von Blomberg visitava regularment vestit de paisà a una certa senyoreta, referint-se que era una prostituta. En un altra informe, escrit per dos funcionaris de la policia secreta, s’indicava que en el Golf Hotel, en els boscos de Turinga, la senyora Erna Gruhn va tenir que ser protegida de moltes molèsties, referint-se a escàndols sexuals, i va tenir que ser vigilada durant dos mesos per desig de Von Blomberg. Després, Heydrich li va explicar a Göering que hi havia un altra expedient en què s’indicava que el Cap de l’Estat Major de l’Exèrcit, Werner von Fritsch, era homosexual.

Per la seva part, Wolf Heinrich Helldorf va visitar al general Wilhelm Keitel per parlar de l’assumpte de Von Blomberg perquè un fill de Keitel mantenia una relació amorosa amb una filla del ministre. Helldorf li va explicar tot l’embolic però Keitel es va limitar a dir-li que tot s’havia de silenciar. Tot seguit, Helldorf va visitar a Göering per demanar-li que parlés amb Adolf Hitler sobre l’esposa de Von Blomberg, cosa que el ministre de l’Aire va acceptar.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: