Home // diari // 30 de juny de 1937

30 de juny de 1937

Dimecres:

En el Reich:

Després de reunir-se el dia anterior amb l‘Adolf Hitler, Mackenzie King es va reunir amb el ministre Constantin von Neurath, que aquest li va dir que l’hi hauria d’haver sigut dolorós viure a Berlín amb els jueus (King va estudiar a Berlín l’any 1900), i li va assegurar que els jueus s’havien fet amb el control dels negocis i l’economia alemanya, pel que havia resultat imprescindible limitar el seu poder. King no va posar cap objecció a aquells comentaris antisemites i va anar a dinar amb el ministre, dient posteriorment que havia sigut un dels àpats més agradables dels que havia gaudit mai.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: