Home // diari // 29 de juny de 1937

29 de juny de 1937

Dimarts:

En el Reich:

Adolf Hitler va aprovar celebrar una exposició sobre l’art degenerat en què es mostraria l’art que no agradava als nazis per deixar clar que no era del gust del règim. Hitler li va donar al ministre  Joseph Goebbels l’autorització per confiscar totes les obres corresponents en tots els museus. Goebbels va delegar aquesta missió a l’Adolf Ziegler, president de la Cambra del Reich per les Arts Plàstiques, a qui li va atorgar plens poders per seleccionar i apropiar-se de totes les obres representatives de l’art de la decadència des de 1910 en els sectors de la pintura i l’escultura.


Durant aquell dia, Hitler es va reunir amb el primer ministre canadenc Mackenzie King, que aquest li va dir que havia seguit amb interès la seva obra constructiva del seu règim i li va transmetre els seus desitjos perquè la seva obra pogués seguir endavant perquè estava destinada, segons el primer ministre, a ser imitada en altres països per millorar el benefici de la humanitat.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: