Home // General // 21 de desembre de 1936

21 de desembre de 1936

Dilluns:

En el Reich:

Wilhelm Canaris i el cap de la Policia secreta, la Gestapo, Karl Werner Best, varen firmar un conveni, conegut com Els deu manaments, en el que es definien els sectors jurisdiccionals de l’organització militar de l’Abwehr i la Gestapo. Segons les seves clàusules, la Seguretat militar abastaria l’espionatge en territori estranger i el contraespionatge, mentre que a la Gestapo li correspondria la investigació dels actes punibles citats en el S 163 StP6 (alta traïció) i les diligències subsegüents. Amb aquesta firma, Canaris va donar certs avantatges tècnics a la Gestapo.

Posted in General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: