Home // diari // 25 d’octubre de 1936

25 d’octubre de 1936

Diumenge:

En el Reich:

En el Berghof, a Obersalzberg, Adolf Hitler i Galeazzo Ciano varen firmar un tractat en el que es comprometien a consultar-se i cooperar en la participació de la Guerra Civil espanyola, i Hitler va reconèixer el rei Victor Manel III com a rei de l’Etiòpia imperial. Després de la firma, Ciano li va entregar 32 documents britànics obtinguts pel servei secret italià, i en el que es demostrava l’hostilitat de la Gran Bretanya a les intencions alemanyes. Per la seva part, Hitler li va insinuar que Alemanya reconeixeria la conquesta italiana d’Absinia i també el règim franquista espanyol si guanyava als republicans.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: