Home // diari // 24 d’octubre de 1936

24 d’octubre de 1936

En el Reich:

El comte Galeazzo Ciano va visitar a l’Adolf Hitler a Obersalzberg. El dictador alemany es va esforçar per ser molt amable i li va oferir un efusiva rebuda perquè volia que el ministre italià es sentís còmode. Quan en Ciano va arribar primer a Munic, en Hitler va trucar dos cops a la ciutat bavaresa per preparar cada un dels detalls de la recepció. Quan es varen entrevistar la conversació entre els dos va ser fluida, i en Hitler li va expressar la necessitat de que Itàlia i Alemanya construïssin un front comú contra els bolxevics i les potències occidentals ja que entre els dos països no hi havia cap conflicte d’interès. Per posar-se els italians a la butxaca, en Hitler va descriure a en Benito Mussolini com l’estadista més important del món, al que ningú si podia comparar remotament. Llavors, per posar-los la por al cos, va dir que estava convençut de que la Gran Bretanya atacaria a Itàlia, a Alemanya, o a les dues potències si tenia l’oportunitat i possibilitat d’èxit.

Per altra banda, en Hermann Göering, com a cap del Pla Quadriennal, va ordenar treball extra per la labor de collita.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: