Home // diari // 27 de juliol de 1936

27 de juliol de 1936

Dilluns:

En el Reich:

Joseph Goebbels es va reunir amb el director de la Filharmònica de Berlín Wilhelm Furtwängler en el jardí de Wahnfried. El ministre va arribar a la conclusió que Furtwängler, que havia tingut una forta polèmica amb el règim a causa de la seva defensa del compositor Paul Hindemith a finals de 1934 per la qual va tenir que dimitir de tots els seus càrrec, havia après dels errors i que estava absolutament entregat al règim.

En la Guerra Civil espanyola:

A RomaBenito Mussolini, influenciat segurament per la decisió de l’Adolf Hitler del dia anterior de donar suport al colpista Francisco Franco, va decidir també donar suport als Nacionals. A partir de llavors, les tropes alemanyes i italianes varen lluitar a favor dels colpistes espanyols. A causa d’aquelles decisions, varen arribar a Sevilla des d’Alemanya diversos Ju 52 i el primer esquadró d’avions italians amb ajuda militar des de Sardenya, Itàlia.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: