Home // diari // 9 de juny de 1936

9 de juny de 1936

Dimarts:

En el Reich:

Reinhard Heydrich, en nom d’en Heinrich Himmler, va demanar que el cap de les SS tingués el rang de ministre, equiparable a les comandàncies generals de la Wehrmacht, i sota els títols Reichsführer SS i cap de la Policia alemanya. El ministre Wilhelm Frick es va indignar davant d’aquella demanda i va protestar davant de l‘Adolf Hitler, que aquest li va garantir que Himmler no rebria cap cartera ministerial, tot i que seria present a les reunions del gabinet com a secretari d’Estat.

A Itàlia:

Benito Mussolini va fer dimitir al seu ministre d’Afers Exteriors perquè era pro-francès i el va substituir pel seu gendre, el comte Galeazzo Ciano.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: