Home // diari // 13 de maig de 1936

13 de maig de 1936

Adolf Hitler va aprovar un decret a part de la Llei Militar aprovada el 21 de maig de 1935, sota al títol principi racial i selecció d’oficials, on es va exigir que s’havia de seleccionar els oficials militars basant-se en la doctrina racial. Tal i com estava establert, els cossos d’oficials havien d’estar integrats per homes de pura sang alemanya o germànica. És volia demostrar que la Wehrmacht representava una selecció de els millors homes del poble Alemany. Hitler va fer responsable els caps de l’Alt Comandament de la Wehrmacht (OKW) de garantitzar l’aplicació d’aquest decret.

Aquell dia, el príncep Ernst Rüdiger Starhemberg, vicecanceller austríac i adversari decidit dels nazis, es va veure obligat a dimitir.

 

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: