Home // diari // 20 d’agost de 1935

20 d’agost de 1935

Dimarts:

En el Reich:

En una reunió en el Ministeri d’Economia presidida pel ministre Hjalmar Schacht a la que hi varen assistir alguns ministres, l’Adolf Wagner i representants de la Gestapo i el SD, es varen analitzar les ramificacions de la política exterior i interior del que consideraven l’anomenat problema jueu i es va acordar que s’havia de relegar als jueus a una condició legal inferior en la que estiguessin en teoria protegits de la violència individual. Schacht va dir que creia que deixar que l’alegalitat dels jueus seguís el seu curs posava un interrogant sobre el rearmamentWilhelm Frick va utilitzar la prohibició de l’Adolf Hitler del 8 d’agost de 1935 de posar fi als actes individuals contra els jueus per amenaçar amb un sever càstig a qui seguís atacant físicament als jueus pel seu compte. Tot i això, es volia prohibir els matrimonis mixtes entre jueus i alemanys. Tots aquells canvis acordats es varen deixar de moment sense aprovar, ja que no es va decidir el moment de la seva aplicació.


A Osnabrück, 25.000 persones es varen concentrar en una reunió per escoltar al Kreisleiter Münzer, que va parlar del que ell anomenava problema jueu.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: