Home // diari // 1 de març de 1935

1 de març de 1935

El territori del Sarre es va reincorporar a Alemanya després del referèndum celebrat el 13 de gener de 1935 on un 90% de la població del Sarre va votar-hi a favor. A la plaça de Sarrebruck, Adolf Hitler va fer un discurs connectat a totes les estacions de ràdio per explicar davant de tothom que era un dia feliç per tothom per la reincorporació del territori del Sarre i va expressar el seu sentiment de millorar les relacions entre Alemanya i França per així aixafar els perills que creia que amenaçaven a Europa. Es referia el comunisme. A partir d’aquest dia, la Gestapo es va posar a treballar en el Sarre. Aprofitant la notícia del dia per passar desapercebut, es va reconèixer formalment l’existència de la Força Aèria Alemanya.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: