Home // diari // 4 de setembre de 1934

4 de setembre de 1934

Dimarts:

En el Reich:

Els nazis varen inaugurar el VI Congrés de Nuremberg en el Luitpold Hall de Nuremberg, en una immensa sala adornada amb milers de banderes amb la creu gamada. L‘Adolf Hitler va arribar a l’edifici després de ser ovacionat per l’avinguda principal, on bandes de música varen interpretar la Badenweilermarsch mentre la gent feia la salutació romana i cridava Heil Hitler!, Heil Hitler!, Sieg Heil. El gauleiter Adolf Wagner, el costat del dictador, va obrir el Congrés llegint una proclama que deia que la forma de vida alemanya havia quedat definitivament fixada per un mil·lenni i que l’època nerviosa del segle XIX s’havia tancat amb ells. Per primer cop, els alts comandaments de la Reichswehr estaven presents al costat del dictador.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: