Home // General // 15 de juny de 1934

15 de juny de 1934

Divendres:

A Itàlia:

A Venècia, 70.000 persones es varen concentrar a la Plaça de Sant Marc per ovacionar a l’Adolf Hitler i a en Benito Mussolini. A continuació es va fer un ball en el Excelsior en honor del canceller alemany.

En el Reich:

Els diaris alemanys anaven plens de notícies sobre la trobada dels dos líder a Venècia.


Aquell dia es va celebrar el judici contra els assassins del màrtir Horst Wessel. Sally Epstein, de 27 anys, i Hans Ziegler, de 32, varen ser condemnats a mort i la sentència es va fer pública. L’altre assassí, anomenat Höller, ja havia sigut assassinat per les SA.


El rector de la Universitat de Kiel va denunciar davant el Ministeri d’Educació de que existia una lluita contra la intel·ligència duta a terme per l’oficina universitària de les SA. El rector criticava que sota el lema: Un to agressiu de soldats, els estudiants dels tres primers semestres adoptaven una aptitud grossera i violenta.

Posted in General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: