Home // diari // 9 de març de 1934

9 de març de 1934

Divendres:

En el Reich:

Membres de les SA varen assaltar i saquejar la seu de la revista catòlica Der gerade Weg, deutsche Zeitung für Wahrheit und Rech per haver criticat al règim. El seu fundador, Fritz Gerlich, que criticava obertament a l’Adolf Hitler, va ser detingut i assassinat l’1 de juliol de 1934 en el marc de la Nit dels Ganivets Llargs al camp de concentració de Dachau després de ser torturat. Gerlich va ser considerat un màrtir de la fe cristiana perquè no va donar cap informació tot i les tortures.


Hermann Göering, davant del decret del ministre Wilhelm Frick del 19 de febrer en el qual ordenava que se li transferís totes les policies regionals, va contraatacar amb un altre decret en el que assumia el lideratge suprem de la Policia prussiana i va posar sota el seu comandament el departament policial del Ministeri prussià de la Governació per tots els assumptes connectats amb la Policia regional. D’aquesta manera, Frick no es podia fer amb el control de la Policia prussiana.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: