Home // diari // 1 de març de 1934

1 de març de 1934

Dijous:

En el Reich.

El gruppenführer de les SA, Lutze von Hannover, que dos dies abans havia assistit a la reunió de les SA en la Skargerrakplatz, a l’oficina de la l’organització, i el dia anterior havia sentit les paraules de l’Ernst Röhm quan va dir que ell començaria una revolució, va visitar al general Walter von Reichenau per informar-lo del que havia passat en aquella reunió. El veure la gravetat de les paraules del líder de les SA va informar al ministre Werner von Blomberg que aquest li va informar a l’Adolf Hitler.


El que va ser un dels primers fiançadors del partit nazi, Kurt Lüdecke, es va escapar del camp de presoners d’Alemanya, on hi estava empresonat des de feia vuit mesos per les seves diferències amb el règim nazi. Lüdecke va fugir cap als Estats Units, on hi havia viatjat els anys 20.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: